dijous, 27 de març del 2014

Concurs The Fonix

 "Setè concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya"

El concurs The Fonix  és una competició que té com a iniciativa complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya, i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma. Els objectius d’aquest concurs són seleccionar els finalistes en cadascuna de les seves fases, que són les següents:
  • FASE LOCAL: Prova a dins dels mateixos centres educatius.
  • FASE TERRITORIAL: Prova amb els representants escollits pels centres, agrupats per territoris (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona).
  • FASE FINAL: Prova final absoluta amb els guanyadors de cada territori.
Els participants han de passar proves escrites sobre diversos temes, amb activitats de vocabulari, redacció i comprensió lectora adaptades als nivells per edats i que van des de 5è de Primària fins a 2n de Batxillerat. Addicionalment en la fase final hi ha una petita prova oral.
La data d'inscripció es va tancar el de gener de 2014, però el concurs encara no ha acabat. A partir del 7 d'abril es publicaran a la web del concurs els noms dels guanyadors de la prova territorial que passen a la gran final absoluta, que se celebrarà el 3 de maig. Finalment, a finals del mes de maig o principi de juny de 2014 se celebrarà la cerimònia de lliurament de diplomes i premis.

Aquí us deixem una foto dels participants de la nostra escola:



1 comentari:

  1. Thank you very much for supporting your schoolmates and spread the news. Congratulations!

    ResponElimina

Deixa la teva opinió