dijous, 22 de gener del 2015

Els goril·les de muntanya

Una de les feines del grup ALCA científic de 3r i 4t d'ESO d'aquest any és la recerca d'informació dels goril·les de muntanya, tot centrant-nos en la investigació que està fent en Jordi Galbany. 

Jordi Galbany és un antropòleg, físic i primatòleg, vinculat a la George Washington University. Actualment estudia el creixement i desenvolupament dels goril·les de muntanya del Parc Nacional dels Volcans, a Ruanda.

Galbany treballa a les instal·lacions de la fundació Dian Fossey i la seva feina consisteix a observar i investigar els goril·les de muntanya per poder extreure conclusions sobre la seva alimentació, el comportament, l'hàbitat... Tota la recerca que fa la penja en un bloc d'internet.

La nostra feina com a estudiants del grup ALCA és realitzar un mural amb totes les conclusions extretes sobre el tema i, per poder fer-ho, ens ha calgut llegir el bloc de Jordi Galbany i fins i tot hem participat en una videoconferència amb ell mitjançant l'skype, en la qual li vam preguntar una sèrie de dubtes que no acabàvem d'entendre o que no explicava del tot en el seu bloc. 

Ha estat un treball molt profitós per conèixer una mica més aquests animals i estem molt satisfets del resultat final.

Marc Mora i Marc Bellalta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió