dijous, 7 de maig del 2015

Una cita tràgica a l’institut Joan Fuster

El dia 21 d’abril, a la nostra escola, com a tots els centres d’ensenyament de tot Catalunya, es van efectuar cinc  minuts de silenci com a mostra de condol pels fets succeïts el dia anterior, el 20 d’abril, a l’institut Joan Fuster, en què un alumne va cometre un acte violent amb resultats tràgics.

Els fets van començar a primera hora del matí, quan un alumne de l’escola Joan Fuster, va començar a atacar a diferents persones, desprès d’uns instants, aquest alumne va ser aturat pel professor d’educació física de l’institut. Segons les diverses fonts d’informació, tot va ser causa d’un brot psicòtic, ja que era un alumne amb un bon comportament. A causa de la seva edat ,13 anys, no ingressarà a la presó. A partir d’aquí nosaltres ens qüestionem si les lleis espanyoles estan ben elaborades.

Per què un menor que comet un delicte no és penalitzat judicialment i en canvi un adult fent el mateix delicte pot ser sentenciat a una pena de 20 anys de presó? No són el mateix delicte? Tothom és igual davant la llei?

La tragèdia està servida, nosaltres ja no podem fer res; ara tot queda en mans de la justícia. Esperem que triïn la decisió correcta.


                                                                                   Arnau Martínez i Albert Arilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió