diumenge, 12 de juny del 2016

A reveure!

El temps és veritablement allò més preuat que tenim. Passa veloç, sense adonar-nos que ho fa, sobretot quan gaudim. Fa quasi bé deu mesos que entràvem a l’aula per primer cop, per començar el que seria un nou projecte de redacció, una nova aventura que ens enriquiria d'una manera o altra.

La calor omple la sala a hores d’ara. Els últims articles pendents s’acaben de redactar amb rapidesa. Tothom sap que són les nostres últimes hores aquí, i que la tranquil·litat de l'estiu s'apropa cada cop més.

El que és cert és que durant aquest any hem après moltíssimes coses. Hem millorat la nostra capacitat de comunicar, de comprendre informació i transcriure-la amb les nostres paraules. En definitiva, ha completat una part del nostre aprenentatge, i hem tingut la possibilitat de créixer com a redactors, mostrant el que portem dins.

El Fem Notícia, per tant, ha estat un element clau per al nostre desenvolupament aquest curs. Deixem els nostres llocs lliures per als futurs redactors, els nostres companys de tercer d’ESO, però marxem orgullosos del treball que hem dut a terme.

Hem estat la tercera generació que ha complert amb la tasca del bloc, i només podem agrair que s'hagi confiat en nosaltres per continuar un projecte tan significatiu com aquest. Gràcies també a tots els que ens han llegit, comentat i recomanat, ja que sense ells tot això no tindria sentit. 

Bon estiu!

Júlia Grau i Ainoa Pons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió