divendres, 23 de gener del 2015

Esmorzar solidari 2015

La nova campanya de l'Esmorzar solidari recull diners per a la lluita contra l'ebola de Metges Sense Fronteres 


Divendres dia 19 va tenir lloc al Parc de Ponent l’esmorzar solidari organitzat pel Col·legi Jardí. Hi van participar de manera especial les tutores i els alumnes de 3r d’ESO. Com l’any passat, cada alumne/a de l‘ESO, de Primària i d’Educació infantil va poder col·laborar amb 2€ o més, diners que van destinar-se a l’ONG Metges Sense Fronteres per a la lluita contra l’ebola.

Tot el que es va fer aquell dia s’havia estat planejant des d’un mes enrere pels alumnes de 3r d’ESO. A la classe de música, van preparar la cançó Do you want to build a snowman de la pel·lícula Frozen i la cançó M’agrada el Nadal de Dàmaris Gelabert. A les classes d’humanística van fer, per parelles, cartells publicitaris d’aquest acte benèfic, una carta als pares per informar-los-en i la presentació d’exposicions a totes les classes de l’Escola, des de P3 fins a 4t d’ESO, per tal de conscienciar tothom de la importància de recollir el màxim de diners possible. D’altra banda, els alumnes de l’optativa Emprenedoria van acordar com farien la figura d’una estrella de Nadal, que es va fotografiar i penjar a la web de l’Escola.

Des de les nou del matí van estar preparant tot el que es necessitava per reproduir la música quan fos necessari, i també les taules per a l’esmorzar d'agraïment, pa amb xocolata. 

Els estudiants d’Emprenedoria es van fer responsables de col·locar una cinta en forma d’estrella al terra perquè a tots fos més fàcil situar-hi els alumnes, primer els d’Infantil i Primària i, després, els de l’ESO.

Dividits en aquestes dues tandes, tots van recollir el seu esmorzar al parc, envoltats d’un ambient nadalenc. Més tard, els alumnes de tercer d’ESO, des de les grades, van interpretar les dues cançons que havien preparat. Un d’ells, en Gerard Rodríguez, va fer un solo d’una part de Do you want to build a snowman, i va donar un toc emotiu a l’acte fins a tal punt que van haver de fer un bis.

Dos grups de nois i noies de tercer d’ESO van donar-nos-en aquestes dues opinions:

És una iniciativa que està molt bé perquè ajuda d’alguna manera a recollir diners per a les persones que ho necessiten.

Trobem que és una bona idea que l’objectiu d’aquesta recaptació sigui ajudar els qui pateixen d’ebola, ja que és un problema recent força greu.”

Des de la redacció del Fem notícia volem donar les gràcies als organitzadors i, sobretot, als participants per haver fet possible una nova edició de l'Esmorzar Solidari.
Clara Sarrià i Nora Viaplana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió