dijous, 16 d’abril del 2015

El Tricicle va visitar Granollers

BITS es va presentar al gener al Teatre Auditori de Granollers, en la nova gira del Tricicle.


El Tricicle és una companyia gestual de Barcelona, formada per tres artistes: Carles Sans, Joan Gràcia i Paco Mir. E grup va ser fundat el 1979 i durant 32 anys han estat compartint el seu humor amb el públic, és a dir, fent mímica. Això ha fet que sigui fàcil d'exportar les seves obres arreu del Món, on gaudeixen d'un gran reconeixement. El grup és considerat actualment per la crítica com una de les millors empreses del món de la comèdia de la mímica.

En aquest grup, doncs, l'humor és la base fonamental de tots els espectacles. Van començar  en el món de l'espectacle representant petites escenes als carrers i en espais alternatius. En aquell moment eren alumnes de l'Institut del Teatre de Barcelona, en les seccions de Pantomima i Art Dramàtic. El 1982, ja amb experiència gràcies a diverses temporades actuant en sales alternatives, van fer el salt al circuit professional. L'espectacle que van fer a la Sala Villarroel de Barcelona va rebre el nom de Mini còmic i va ser un sonat èxit de crítica i públic.

Actualment "El Tricicle" representa el seu últim espectacle, BITS. El passat 18 de gener, el grup va actuar a l'Auditori de Granollers; escenificaven diferents actes: els actors anaven fent el boig, saltaven i es canviaven els colors dels vestits, i això donava joc a les rialles del públic.

Obra rere obra, aquesta companyia de teatre ha plasmat en les seves representacions que són uns grans genis, uns enormes professionals amb un carisma desbordant i amb un mestratge insuperable.

Si en teniu la possibilitat, heu d'anar-los a veure!
Maria Radigales i Patricia Segura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió