dijous, 27 de febrer del 2014

Una veu dolça i potent


La nostra companya Fatoumata-Diaby Dansoko Sylla es va iniciar en el món de la música als nou anys. Tot va començar a partir d’una actuació a l’escola que va impactar tant als professors com els alumnes. Un dels professors va insistir que el seu talent valia la pena, i ella va decidir iniciar-se com a alumna a l’Escola de Música a Granollers.
La seva primera actuació en un escenari va ser al Gra, als 11 anys, representà la cançó de “waka- waka”. Després de l’èxit que va tenir l’actuació, el local va decidir trucar-li en cas que es fessin activitats per a joves. Seguidament va decidir presentar-se a càstings i fer actuacions en locals del poble. Als 13 anys el seu somni va patir un canvi radical, a causa dels problemes econòmics. Això va provocar que hagués de deixar el Conservatori de Granollers. La gran majoria de membres de l’escola es van abocar en ella, per evitar la seva pèrdua. Més tard, amb 15 anys ja s’havia presentat a diversos càstings, un dels quals  un concurs de la televisió “Luces, cámara y acción”, en el qual va arribar  a la semifinal, i també va participar en el concurs musical del moment “La voz kids”.
Durant la seva carrera musical ha fet diverses audicions. La primera i la més important, als 12 anys, al Conservatori. En aquesta actuació la gent va quedar fascinada veient com interpretava “Sol em trobo”. A partir d’aquell moment va seguir fent diferents concerts en locals, conservatoris i teatres.
Actualment, cursa 4t ESO al Col·legi Jardí. És una alumna exemplar que compagina els seus estudis amb la música. La seva dedicació és tal, que segueix participant en concursos per poder arribar a aconseguir el seu somni. En aquest moment està inscrita al “Teens Star”, un concurs de joves talents on està implicada tota Catalunya.
En un futur, té pensat dedicar-se a la música, tant com a cantant com a professora de música.
“Quan surto a l’escenari penso només en el que faré. Si els nervis em volen dominar, no ho permeto”.

 Marc Burgués i Oscar Martín

1 comentari:

  1. Espero que la Fatoumata no perdi mai les ganes i la il·lusió d'assolir el seu somni. Molta força i endavant!

    ResponElimina

Deixa la teva opinió