dijous, 27 de febrer del 2014

Ens preparem per al futur

Des de l’àrea d’anglès, hem treballat en un projecte relacionat en la nostra pròpia introducció al món laboral. L’activitat, l’hem duta a terme els alumnes de 4td’ESO i constava de dues parts. En primer lloc vam aprendre a redactar el nostre Curriculum Vitae i la nostra carta de presentació, la Cover Letter, ambdós, anaven relacionats amb l’empresa on cadascú havia escollit treballar aquest estiu. Un cop corregida i interioritzada aquesta part, la professora corresponent, Paula Fariña, va citar-nos els objectius de la pràctica oral. Tots nosaltres seríem entrevistats i entrevistaríem tres dels nostres companys. Vam fer els grups i vam enviar-nos entre nosaltres els currículums i cartes corresponents.
A la pràctica, vam simular una entrevista real, amb tres entrevistadors i a més la professora que feia les preguntes finals. També simulàvem entrar en una oficina i saludar els entrevistadors. En algunes entrevistes, la cadira es trobava fora de lloc per  posar a prova la reacció de l’entrevistador. Cada entrevistador feia tres preguntes relacionades amb la feina a la qual optava el candidat amb el curriculum i la cover letter. El que més es tenia en compte era la fluïdesa de l’anglès, el vocabulari utilitzat i la correcció gramatical. La forma de vestir també hi influïa en la valoració.
Va ser una activitat diferent, que ens va ajudar a millorar la improvisació oral en llengua anglesa. A més a més, no només ens ha servit per a la matèria sinó també per a la nostra introducció al món laboral: com defendre’ns i alhora com comportar-nos en una entrevista.
I, tot i que fos una simulació d’entrevista i tot quedés entre els companys, els nervis no hi faltaren!

Clàudia Parellada i Elena Mateos

1 comentari:

  1. Felicitats pel nou blog! M'ha agradat veure les vostres noticies, especialment la que fa referència a l'activitat feta a la classe de llengua anglesa. Seguiu així!

    ResponElimina

Deixa la teva opinió