dijous, 12 de març del 2015

El Circuit de Catalunya publica el seu calendari

Com cada any, el Circuit de Catalunya omple el calendari amb un munt d'activitats.


Entre totes les activitats, hi ha, en la categoria reina de l'automobilisme, una cita que tot fanàtic ha de tenir anotada amb vermell a l'agenda: la pretemporada de la Fórmula1, del 19 al 22 de febrer, i el Gran Premi d'Espanya Pirelli, del 8 al 10 de maig.

A més a més, just un mes més tard, trobem el cap de setmana en què més visitants hi ha al circuit, i durant el qual els somriures i la por són més abundants: del 12 al 14 de juny la Moto Gp arriba a casa nostra.

D'altra banda, aquests dies de juny, caldrà estar pendents de les sorpreses de la coneguda beguda energètica Monster, que en altres edicions va portar a pilots d'altres categories perquè la gent s'hi pogués fer alguna foto al costat o per poder veure'ls en acció a la pista.

El circuit també ens porta altres categories no tan importants, encara que interessants, com l'Endurance V, els dies 21 i 22 de març. Es tracta d'una carrera de resistència per a cotxes que havien viscut una millor vida, però que encara tenen molt per oferir als pilots i als fanàtics de l'automobilisme. 

El 17 i 18 d'abril el Circuit acollirà un altre esdeveniment d'allò més esperat, amb el qual també s'intenta donar una segona oportunitat als cotxes de F1 i rallies, amb una cursa de 12h que manté viu l'esperit de Montjuïc.

Al juny el circuit deixarà pas als pilots de la FIM Repsol i celebrarà les 24h de cotxes i motos (20 i 21 de juny, 10 i 12 de juliol i 4 i 6 de setembre respectivament), en què els "rookies" començaran a agafar quilometratge i experiència amb una cursa d'automòbils d'alt nivell.

Finalment, el circuit ens ofereix l'oportunitat de conduir com els campions, ja que cada mes es dóna la possibilitat de posar-se al volant de cotxes de marques internacionalment conegudes als seguidors que vulguin i puguin permetre-s'ho.

Si voleu més informació del Circuit, podeu consultar aquesta pàgina web:
http://www.circuitcat.com/ca/calendario/index.php

                                                                               Pere Garriga Sánchez i Marc Giró 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió