divendres, 20 de novembre del 2015

Pels altres, per tu

Un nou projecte per a 3r d'ESO: el servei comunitari

El servei comunitari és una iniciativa que ha tirat endavant el Departament d'educació amb l'objectiu que tots els alumnes, en finalitzar l'ESO, hagin dut a terme una activitat de voluntariat al seu entorn més proper. Aquesta activitat es basa en la metodologia de l'aprenentatge servei.


El nou projecte que duran a terme els alumnes de 3r del Col·legi Jardí aquest curs consistirà en el servei comunitari en el nostre municipi, i és el primer cop que és farà al Vallès Oriental, tot i que ja s'ha fet en altres escoles catalanes. Hauran de fer una sèrie d'activitats que estaran repartides en horari escolar i horari extraescolar amb un total de 10 hores. L'objectiu és que els alumnes siguin protagonistes d'accions cíviques de compromís per a la comunitat de la realitat més immediata.

Els nostres companys i companyes de 3r d'ESO col·laboraran amb l'entitat REIR, amb activitats d'ajuda com suport escolar, la recollida de joguines a l'escola, la venda de piruletes, etc. El nom d'aquest projecte s'anomena "Pels altres, per tu", i també es vincularà a l'esmorzar solidari; de manera que  els diners que se'n recullin es destinaran a  aquesta entitat.

REIR és una entitat, creada per donar resposta a necessitats socials de col·lectius desafavorits, sobretot infància en risc d'exclusió, a Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió