dijous, 4 de juny del 2015

Concurs fotogràfic

El passat 23 de desembre de 2014, els alumnes de 3r d'ESO van realitzar una sortida de tot el dia a Barcelona. Per començar, van anar a l'skating, on van gaudir durant dues hores patinant i s'ho van passar molt bé, aprenent a mantenir l'equilibri sobre el gel. Després de dinar i per arrodonir el dia, van anar a visitar el laberint d'Horta de Barcelona, on van realitzar un concurs fotogràfic.

Al cap d'uns dies es van exposar al vestíbul de l'edifici de Secundària totes les fotografies realitzades, perquè el professorat votés aquella que estava més ben feta segons el seu criteri. Un cop fet el recompte de vots, les guanyadores del premi, un marc de fotos gran per a la primera classificada i un marc de fotos una mica més petit per a la segona, van ser la Valentina Chicca i la Clàudia Gómez, respectivament.

Ho sabíeu?...


El laberint d'Horta
El laberint d'Horta és un jardí històric de Barcelona, el més antic que es conserva a la ciutat. Està situat a l'antiga finca de la família Desvalls a la vora de la serra de Collserola, el parc inclou un jardí neoclàssic del segle XVIII i un jardí romàntic del segle XIX. Les obres van començar l'any 1791 quan Joan Antoni Desvalls i d'Ardena, marqués de Llupià va crear el disseny d'un jardí neoclàssic en col·laboració de l'arquitecte italià Domenico Bagutti. La seva construcció es va fer a càrrec dels mestres d'obra Jaume i Andreu Valls, i del jardiner francès Joseph Delvalet i s'acabà el 1802.
    Nerea Grande i Núria Gómez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió