divendres, 20 de febrer de 2015

Next-gen... Una nova generació de consoles

Des de sempre hi ha hagut una certa rivalitat entre Sony, que fabrica Play Station, i Microsoft, que representa a Xbox.


L’any passat les dues companyies van treure al mercat les seves noves consoles anomenades PS4, per part de Sony, i XboxOne, per part de Microsoft. Aquestes dues consoles han estat anomenades “Next – gen”.

Abans d’informar-vos sobre la nova generació de consoles, hem fet una enquesta als alumnes de 4tB, 2nA i 2nB sobre quina consola es comprarien, si Play Station4 o Xbox One. El 39% dels alumnes han afirmat que es comprarien la XboxOne i el 61% dels alumnes han dit que es comprarien la Play Station 4.A continuació us presentem les dades i detalls sobre els components de dues consoles:


PS4
XBOX ONE
Preu
399.95 €
399.99 €
CPU
1.6 GHZ
1.75 GHZ
RAM
GDDR5 8Gb
GDDR3 8Gb
Disc Dur
HDD 500Gb
HDD 500Gb
Suport de vídeo
Sortida de HDMI amb suport 4k
Entrada i sortida de HDMI amb suport 4k
Subscripció per jugar online
50 € l’ any
O 18 en 3 mesos
60 € l’ any o 25 en 3 mesos o 10 cada durant 6 mesos


Comandaments

Resultat d'imatges de mando ps4
DUALSHOCK 4
Resultat d'imatges de mando xbox one
Xbox One Controller
En el nostre cas, la consola que escolliríem és Playstation 4 abans que triar la Xbox One. La nostra elecció ha estat aquesta perquè Playstation 4 presenta millors característiques que l’altra consola, de manera que permet una millor jugabilitat. A més exalta millor els gràfics. També ens ofereix una major capacitat de memòria i un preu més reduït per a la subscripció online. Finalment, un altre factor que explica la nostra elecció són les crítiques, les quals deixen en millor posició aquesta consola.     
Èric López i Marc Abarca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió