dijous, 27 de febrer del 2014

Les veus de la ciutat




Com ja sabeu el passat 13 d’octubre el Cor Infantil dels Amics de la Unió va guanyar dos premis al concurs “Lets the people sing” a Luxemburg. Tres alumnes de la nostra escola, en Raúl Ramos, l’Alba Aparició i la Neus López, en formen part i estem molt orgullosos d’ells. Junt amb els seus companys de cant, han demostrat a Europa el seu talent. A part de ser vencedors de la seva categoria també van rebre el millor guardó de tot el concurs: la “Silver Rose Bowl”.
“Lets the people sing” és un concurs en què totes les ràdios de música clàssica d’ Europa presenten un cor a través de gravacions. En aquesta competició hi ha un jurat encarregat de decidir qui passa a les semifinals, qui passa a la final i quin cor és el guanyador de cada categoria i el de tot el concurs.
A la final d’aquest concurs hi van haver vint cors dels quals a cada categoria en participaven tres i d’entre aquests van haver de decidir-ne un únic guanyador. Entre tots els cors participants, el cor granollerí va participar a la categoria infantil competint amb un cor anglès i un de Luxemburg.
El cor infantil Amics de la Unió està format actualment per 63 persones i el dirigeix un exprofessor de la nostra escola, en Josep Vila Jover. Fa 17 anys que aquest cor va néixer i molts joves d’entre 11 i 17 anys, sense experiència, hi han anat passant deixant la seva petjada; per aquesta raó el director va citar:”
Aquest premi no és meu ni vostre, és de tot el cor passat, actual i futur per tot el recolzament rebut
 Xiomara Macías, Judith González i Neus López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió