dijous, 27 de febrer del 2014

L’impacte espargarí a Granollers

El passat dia 27 d’octubre el granollerí Pol Espargaró, va proclamar-se campió del món en la categoria de Moto2, juntament amb Marc Márquez i Maverick Viñales, en les seves categories corresponents. 

Els germans Espargaró van tornar del Japó al migdia i, a la tarda, ja els esperava l’homenatge dels seus fans i familiars i també de l’Ajuntament de Granollers. Prèviament, unes 400 persones s’havien reunit el diumenge anterior a la matinada al Teatre Auditori per veure en directe el Gran Premi del Japó. L’acte, organitzat per la penya Espargarins i l’Ajuntament, es va convertir en una festa amb el triomf de Pol Espargaró.Tots celebraven l’èxit esportiu dels germans Espargaró: en Pol, com a campió mundial de Moto2 i l’Aleix, com a campió en CRT.
Es va fer un recorregut que anava des del Palau d’Esports fins a la plaça de la Porxada, amb un total de 5.000 persones. Més de la meitat d’aquestes persones es van quedar a la Porxada per veure als campions dient unes paraules. Durant aquesta cercavila, els Espargarins anaven vestits de color taronja mentre movien les banderes. Els germans Espargaró van desfilar amb un descapotable acompanyats de la seva família,entre ells la seva mare i la seva àvia.
Finalment, l’alcalde Josep Mayoral  va afirmar que els germans eren els millors ambaixadors de la ciutat i que ja des de petits volien dedicar-se al món de les motos, ja que el seu pare Genís, era mecànic de Granollers.
 Andrés Garcia-Ruano, Júlia Lorenzo i Alba Anglada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió