dijous, 27 de febrer del 2014

Preparem l’esmorzar solidari

Com cada any, els alumnes de 3r d’ESO de l’Escola Jardí organitzen l’esmorzar solidari. Aquest, tracta de recollir la major quantitat de diners possible, que es destinaran a diferents ONGs.
Aquest any es donaran
a l’organització del Xiprer de Granollers, on:
-          4.200 persones reben mensualment aliments del magatzem
-          130 persones hi esmorzen o dinen diàriament
-          8 habitatges d’acollida
-          800 famílies reben atenció mensualment
-          140 voluntaris hi col·laboren
-          30 persones utilitzen diàriament el servei de dutxa o bugaderia
Com a novetat, un membre d’aquesta organització, farà una xerrada als de 3r per tal d’aprofundir els coneixements sobre aquesta ONG, i a la vegada, ajudar-los  a explicar el més important del Xiprer als altres cursos.

El proper dilluns 2 de desembre els encarregats de l’esmorzar solidari , recorreran les instal·lacions de l’escola, amb l’objectiu d’aconseguir que tots els estudiants aportin un donatiu d’un  mínim de  2 euros. Tot l’alumnat que en la donació, serà  recompensat de forma simbòlica amb un saludable esmorzar de pa amb xocolata a càrrec de la direcció del col·legi; cal dir que es tenen en compte aquells que pateixen qualsevol tipus d’al·lèrgies o malalties alimentàries com: la diabetis, la intolerància a la lactosa, la celiaquia, etc., i se’ls oferirà un altre aliment específic perquè puguin gaudir també d’aquest esdeveniment.
Els diners aconseguits seran totalment destinats a la causa.
Aquest any, el professorat  ha tingut la idea que, per primera vegada, es realitzi aquest àpat en dos grups. El primer des de P3 fins a 4t de Primària, i el segon de 5è a 4t d’ESO. La festa es realitzarà al Parc de Ponent el dia 18 de desembre.
Una altra novetat: els alumnes d’emprenedoria seran els qui ajudaran a organitzar la festa i els grups, acompanyat d’una sorpresa que ens han preparat.

Marina Rodriguez, Paula Molina i Núria Requena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió