dijous, 24 d’abril del 2014

English Week

Did you enjoy the Week?


La setmana del 17 al 21 de març a la nostra escola va tenir lloc una emocionant celebració en honor a la Gran Bretanya. Tots els espais s’havien decorat amb elements significatius d’aquesta cultura, que havien elaborat els alumnes  amb ajuda dels professors i professores amb més traça per a les manualitats i cada curs duia a terme almenys una activitat lúdica en anglès, a part de les hores de classe habituals en aquesta llengua.
Com a mostra de la implicació de tots plegats en l’activitat, fins i tot algunes classes s’impartiren en anglès.

A Primària i Infantil tots els alumnes van contribuir a decorar les zones comunes de l’escola:


En relació a l'ESO, el vestíbul i la biblioteca estaven espectaculars! A més, els estudiants van participar ben activament en la decoració de les aules, ambientades amb el tema que se’ls havia assignat prèviament: Sherlock Holmes, Shakespeare, Irlanda, Harry Potter, Queen, Londres..., i es van fer activitats com aquestes:
1r d'ESO: Musical Grease i Mama Mia
2n d'ESO: Exposicions sobre les Festes típiques i Cantada de l'himne britànic al vestíbul de l'ESO.
3r d'ESO: Exposicions sobre Escòcia, Irlanda i Anglaterra.
Per una altra banda, un grup d’alumnes de 4t d’ESO cada matí, durant tota la setmana, feia un discurs de benvinguda a Infantil i Primària, ben guarnits amb el vestit i el barret típics dels gentilment anglesos. Els nois i noies ho van fer tan bé, que van aconseguir que els nens participessin en l'activitat parlant anglès. 
Berta Clapera i Andrea Moral
Vídeo de Núria Requena i Marina Fernández

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió