dijous, 23 de novembre del 2017

Anna and the French kiss

Un llibre màgic, ple de sentiments i amor

Què recomanem?

Aquesta setmana us presentem Anna and the french kiss de Stephanie Perkins: hem posat el títol en anglès perquè el recomanem  llegir en versió original. D’aquesta manera es podrà fomentar la lectura en anglès entre joves de 15,16,17 anys o més. La trama no és difícil de llegir i el vocabulari és bastant senzill tot i que a vegades es podrien no entendre algunes paraules.

El resum:

Què passarà quan el pare de l’Anna l’obligui al seu últim any d’escola anar a un col·legi de França? Ella no té ganes de deixar els seus amics però quan el primer dia es fa amiga de la seva companya de habitació, la Meredith, i li presenta els seus amics, tot canviarà. Coneixerà a Étienne St. Clair i això la farà canviar.

La nostra opinió:

Després de llegir el llibre, hem coincidit que és màgic, ple de sentiments i d'amor adolescent. Durant el llibre, es pot veure que el personatge de l’Anna experimenta una progressió com a persona: comença sent una noia enfadada amb el seu pare, que l’ha obligada a anar a França, i acaba estimant el país com si fos casa seva i allà troba una família d’amics que l’estima. El que és més interessant del llibre és la relació d’amistat que tenen Anna i Étienne St. Clair que poc a poc podria anar a més. Però no us desvetllarem el final...

Esperem que gaudiu molt del llibre. Feliç lectura!

Júlia Simpson i Marta Yélamos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió