dijous, 3 d’abril del 2014

La Festa del Cinema


La cadena de cinemes OCINE s’ha promocionat durant aquest mes amb la Festa del Cinema que va durar des del 31 de març fins al 2 d’abril. Una gran manera de motivar el jovent i famílies de poder gaudir d’una bona estona en companyia d’unes crispetes i d’una gran pantalla.

Les pel·lícules que han liderat durant aquest últim mes han estat: la pel·lícula espanyola de comèdia ràpida Ocho apellidos vascos  de Emilio Martínez-Lázaro, apta per a totes les edats; Capità Amèrica  dels germans Athony i Joe Russo; una pel·lícula d’acció i aventura apta per a majors de 12 anys, Frozen  el reino de hielo, creada per Disney i apta per als menuts de la casa, i Peabody i Sherman que també ha tingut un gran èxit.
A més a més, és una manera fàcil i econòmica per poder desconnectar del món laboral entre setmana gaudint de grans pel·lícules com les anteriors, entre moltes altres, ja que es poden aconseguir les entrades a la mateixa taquilla o fent una comanda per internet per estalviar-se la cua.

Animem els cinemes a fer més freqüentment aquest tipus d’activitats tan engrescadores que fan moure la població cap a les sales.
Mireia Capdevila i Paola Pessina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió