dijous, 22 de maig del 2014

Descobrim Catalunya

El Foraster


No saps què visitar a Catalunya? On anar? Quim Masferrer, t’obre les portes dels pobles més petits, aquells que no superen els 8.000 habitants, amb el programa “El foraster” de TV3, tot i que també podem trobar els seus episodis a Youtube, a la web, o també llegir el El dietari del foraster.
Masferrer donà una visió dels llocs que visita humorística i divertida, fins i tot, com diu ell, t’entren ganes d’anar-los a visitar. Presenta el programa d’una forma atractiva, ja que ho fa a través de monòlegs personalitzats per a cada poble.
El presentador únicament té 48h per visitar cada vila i descobrir-ne els encants amagats, amb l’ajuda dels seus habitants, que el porten pels racons més inèdits; finalment es fa una trobada amb tots el poble i és quan Quim Masferrer aprofita per acabar de relligar-ho tot i mostrar-nos el treball final.

El foraster és un programa que ens ajuda a conèixer la part desconeguda, per a la majoria, de Catalunya, i ens presenta pobles com ara Molló, a la Vall de Camprodon, Borredà...  i que també tenen molt d’encant. 


Judith González

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió