dimecres, 22 d’abril del 2020

Una greu crisi sanitària

El món mira avui amb preocupació i temor l’evolució de la situació arreu del món sobre la greu pandèmia causada per un virus que no havia estat identificat anteriorment, el Covid-19. Aquest virus ha posat a prova a tota la població d’arreu del món, posant en perill milers de vides. Degudes aquestes circumstàncies, el Ministeri de Sanitat ens ha informat que la mesura més adequada per aquesta situació és el confinament per tal d’evitar el contagi d’aquest virus.

Aquest tancament total d’escoles, biblioteques, botigues, esglésies, gimnasos i altres oficis ha provocat un gran canvi en la nostra rutina, aquest confinament suposa el tancament a casa durant molts dies, fet del qual no estem gaire acostumats. És per això que durant aquestes últimes setmanes hem intentat entretenir-nos al màxim per tal de matar l’avorriment, com ara, mirar series i pel·lícules mitjançant diferents plataformes com Netflix, Youtube o HBO, llegir, fer esport, cuinar, dibuixar, i també fer transmissions en directe. Aquesta última opció ha estat un èxit per tal d’evitar que la gent es quedi al sofà o al llit sense fer res, d’aquesta manera les classes a les que normalment assistíem al gimnàs les podem realitzar des de casa, és una molt bona manera per animar a la gent a fer esport per tant, no hi ha excusa.

Els científics afirmen estar realment preocupats per el nostre estat psicològic davant aquest confinament ja que al no estar-hi acostumats, ens causa molt estrès, angoixa i aclaparament a casa nostra. Crec que cada persona tindrà una actitud diferent davant aquesta situació, fins ara jo estic ho estic portant bastant bé, intento sempre mantenir la ment ocupada per tal de no avorrir-me i de no estressar-me, en canvi, molts amics meus ja estan realment farts d’aquesta situació, per primera vegada podem dir que els alumnes estem desitjant tornar a l’escola. Crec que és molt important seguir les indicacions que ens donen els especialistes, quedar-se a casa, la responsabilitat és bàsica en aquesta lluita. Si tots posem de la nostra part i lluitem junts, aconseguirem combatre aquest virus, i així poder tornar a la normalitat.

                                                                                                                       
Carla Jorge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió