dijous, 13 de novembre del 2014

ZUMBA: posa't en forma i gaudeix-ne!


Tal com hem explicat en un article anterior, aquest curs l'Escola ofereix una nova activitat extraescolar anomenada “zumba”.

El zumba es va crear a Colòmbia pel professors d’aeròbic  Alberto Pérez. Resulta que un dia que havia de fer una classe es va deixar a casa la música que portava preparada, per tant va haver d’improvisar amb unes cançons que duia al cotxe. Així és com es va crear aquest esport que actualment s’ha popularitzat arreu del món.  Hi ha molta gent a qui no agrada fer esport i per a qui ballar és una gran oportunitat per poder practicar una activitat física passant-ho bé. Si s'aprofita, es poden arribar a cremar 800 calories.

Les classes de zumba que fem  al Nexe esportiu els dilluns de 17:15 a 18:15, són molt intenses, divertides i amenes; la professora ens motiva al màxim possible. Com que, de moment, el grup està format per un nombre reduït de persones, tenim més llibertat per moure’ns i per poder captar més fàcilment l’atenció de la professora. Sempre que se’ns planteja algun dubte sobre com fer un pas de ball o un altre, ella ens n’ensenya fent-ho a poc a poc fins que  ho aconseguim.

Si el zumba et batega, posat a ballar i seràs lliure en moviment!

Maria Radigales i Romina Espinoza

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió