dijous, 8 de gener del 2015

El Cor Infantil Amics de la Unió a TV3

El Cor Infantil Amics de la Unió participa a l'Oh happy nens, de TV3, aquest passat Nadal

Oh Happy Day és un programa en el qual diversos grups de corals d'arreu de Catalunya competeixen cantant per guanyar un premi, i són valorats per un jurat format per quatre persones, que en valoren l'actuació.

Aquest Nadal s'ha realitzat una edició del programa amb corals infantils, Oh happy nens; entre els participants hi hem trobat el Cor Infantil Amics de la Unió, format per un grup de nens i nenes de Granollers, considerat com un dels cors de més nivell del nostre país.

El Cor Infantil Amics de la Unió ha participat en festivals internacionals importants i ha estat premiat en nombrosos concursos. Entre els premis més recents destaquen el segon premi el Certamen Coral de Tolosa l'any 2010; el primer premi el Certamen Juvenil d'Havaneres de Torrevella (Alacant), i el segon premi el Festival Internacional de Música de Cantonigròs, tots dos l'any 2009. També ha col·laborat en òperes del Gran teatre del Liceu. Alguns dels sues membres han estat o són alumnes de l'escola Jardí, com per exemple: Raúl Campos, que ha participat en l'edició infantil de l'Oh happy nens; Paula Aparicio i Arnau Oliver, que han format part del cor guanyador de la darrera edició de l'Oh happy day, Neus López Caussa, etc.

Des d'aquí, els donem la nostra enhorabona.


Georgina Leiva i Míriam Moret

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió