dimarts, 17 de novembre del 2015

Un pas més

"La innovació, la superació i la creativitat són els motors que ens fan avançar."

Tothom ha sentit a parlar del grup granollerí In Crescendo, guanyador de la segona edició d'un dels programes amb més prestigi de TV3, Oh Happy Day; el grup va destacar per la seva precisió vocal, la posada en escena, la capacitat d'adaptar-se a qualsevol estil  i per tenir una trajectòria, com indica el seu nom, ascendent. Però... i ara què?

Després de triomfar a la televisió de Catalunya, han volgut ampliar els seus objectius. Van rebre el premi del programa: una gira per tres ciutats europees, Rovini (Croàcia), Zürich (Suïssa) i Varsòvia (Polònia). Durant l'any 2015 han fet més de quaranta actuacions, incloent tots els concerts realitzats a Catalunya (Solsona, Valls, Barcelona, Sabadell, Berga...) i els de la Gira Europea.

A més, el 28 de març de 2015 van llançar el seu primer disc, titulat Som In Crescendo, on es recullen totes les cançons que han fet créixer aquest grup vocal.

Només amb un any de vida, In Crescendo ha aconseguit superar les seves expectatives i emocionar nens i adults de tot Catalunya.

I doncs, què serà el següent?
Helena Martínez i Alba Aparicio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió