divendres, 3 de juny del 2016

Matemàtica financera a 4t d'ESO

Durant el tercer trimestre, cada dijous a primera hora s'han dut a terme una sèrie de xerrades de matemàtica financera adreçades als alumnes de 4t d'ESO del nostre col·legi. 


Aquestes sessions les vam començar a mitjans de març (en total han estat cinc) i les han fetes especialistes en economia de forma desinteressada. Són unes xerrades impulsades per l´Institut d'Estudis Financers, que acosta els alumnes de 4t d´ESO al món de les finances. Les xerrades parlen sobre com administrar els diners, com endeutar-te amb seny o bé com familiaritzar-te amb les finances de la vida. A cada xerrada s'hi aprenen coses noves sobre l'economia, coses que per al futur ens seran de gran ajuda.

En resum, hi hem tractat diferents temes:

1r. Administrant els teus diners
2n. Endeutar-se amb seny
3r. Inversió intel·ligent
4t. Els dubtes d'en Jaume
5è. Finances per a la vida
6è. Informa't per decidir

Cada taller comença amb un joc anomenat "cinc de cinc", que ajuda a introduir el tema. Durant el taller es planteja un cas pràctic que es resol en grup i es va mostrant un Power Point amb informació, activitats i il·lustracions.

Sens dubte, aquestes classes ajudaran els alumnes de 4t d'ESO a administrar de forma correcta els seus diners en el futur.

Sergi Campdelacreu i Míriam Carné

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió