dilluns, 8 de maig del 2017

35è Saló del Còmic

Del dijous 30 de març al diumenge 2 d’abril de 2017 es va celebrar el 35 Saló Internacional del Còmic de Barcelona, a la fira de Barcelona-Montjuïc, és a dir, al mateix lloc que el Saló del Manga realitzat anteriorment.


En aquest esdeveniment es reuneixen molts fans dels còmics, tant dibuixants com lectors. Aquest any, ha superat la xifra de 118.000 visitants. També hi ha persones que venen disfressades dels seus personatges de còmic preferits. Hi podem trobar i comprar molts còmics i altres productes. A més, hi ha exposicions, tallers i espectacles, de manera similar al Saló del Manga.

En aquesta edició del saló, hi ha hagut una exposició temàtica especial d’avions: “Cómics en vuelo”, realitzada a la plaça Univers.  Era una col·lecció d’avions antics, que havien estat usats per a diferents propòsits, i la majoria era d’ús militar.

L’entrada tenia un cost de 9 euros per dia i persona, però també es podia adquirir amb descompte si eres soci del Carnet Jove, entre altres coses.

El pròxim Saló del Còmic serà en el mateix espai que el d’aquest any, del 3 al 6 de maig de 2018. Animeu-vos a anar-hi!

Per cert, aquest any l'escola té com a tema per al casal d'estiu el còmic! Per als més petits de l'escola, tot un espai d'entreteniment i aprenentatge lúdic.

Sergi Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió