dimarts, 1 de gener del 2019

Amb ganes de col·laborar!

Per començar el proper any amb bon peu i energia, es necessària una bona planificació. Ja sabeu del que estem parlant, no? Doncs d’un calendari, que no neix de la normalitat, neix de l’originalitat dels alumnes de 4t d’ESO. 

El proper juny els alumnes de 4t d’ESO aniran a Dublín de viatge de tancament d’etapa. L’estada suposa una despesa extra per a les famílies i per això han realitzat activitats per recaptar diners. 

Els alumnes han tingut la iniciativa de dissenyar un calendari de l’any 2019 amb dibuixos elaborats per ells. El passat desembre els van vendre per 10 € i van fer una paradeta davant de l’entrada de l’Escola de Primària. Va ser un gran èxit i es van complir totes les expectatives. 

Però això no es tot. Els alumnes de 4t d'ESO estan disposats a seguir organitzant actes per obtenir beneficis destinats a cobrir les nombroses despeses en les activitats extraordinàries d'aquest curs.

Els propers esdeveniments que es realitzaran seran la venda roses per la celebració de Sant Jordi i el Cross anual de l’Escola, en el qual també col·labora l’AMPA.

Carlota Fernández i Júlia Gordo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió