divendres, 19 de novembre del 2021

Dash and Lily

Dash and Lily és una comèdia romàntica de Netflix que conté 8 capítols d’una durada d’entre 30 i 45 minuts cadascun. Aquesta sèrie és bastant recent, ja que va sortir a la plataforma al 10 de novembre de l’any 2020. Els personatges principals són, com diu el títol, en Dash, que és representat per l’actor americà Austin Noah Abrams, i la Lily, representada per l’actriu també americana Midori Iwama. Aquesta sèrie va guanyar premis i va ser nominada a Daytime Emmy Awards. Dash and Lily, originàriament està basada en un llibre juvenil anomenat Dash and Lily’s Book of Dares (El llibre de reptes del Dash i la Lily) dels escriptors americans David Levithan i Rachel Cohn.


La història passa a Nova York a l’actualitat, on una jove de 17 anys, la Lily, no és gens bona socialitzant amb la gent de la seva edat i es passa la seva estona lliure amb els seus amics adults. Quan les vacances de Nadal arriben, la Lily està inquieta perquè és la seva època de l’any preferida, però aquests Nadals no són com els que ella s’imaginava. Els seus pares se’n van de vacances a la illa Fuji, així que ella i el seu germà gran s’han de quedar amb el seu avi, el qual té una ideologia de la vida bastant diferent a la dels seus nets. De totes maneres, la Lily intenta seguir amb el seu Nadal, però les coses es compliquen quan l’emoció del Nadal a casa del seu avi és inexistent i els seus amics adults li comencen a dir que busqui amics de la seva edat, ja que ells tenen les seves pròpies vides i no poden estar sempre quedant amb ella. La Lily comenta al seu germà gran sobre la seva situació i a ell se li acut una idea per fer que la seva germana trobi algú amb qui tenir una amistat. En una llibreta vermella escriuen reptes i, l’endemà, la Lily va a deixar-la a la biblioteca amagat entre llibres, perquè la persona que la trobi, pugui seguir-li el joc.

En aquest moment apareix el protagonista secundari, un noi que detesta el Nadal i que només vol passar unes vacances tranquil·les sense cap destorb. Però tota aquesta idea seva se’n va en orris quan troba la llibreta de la Lily, i li segueix el joc.

El final d’aquesta història de romanç juvenil és inesperat i captivador.

Recomano aquesta esplèndida sèrie a tots els enamorats de les històries romàntiques de joves, i especialment a tots aquells fanàtics del Nadal. No hi ha res millor que una bonica història d’amor en la millor època de l’any.

Berta Fontanet Alonso

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió