dimecres, 28 de maig del 2014

6a edició de iDance a Granollers

Els passats 10 i 11 de maig es van concentrar en el Palau Olímpic d’Esports de Granollers  ni més ni menys que  1800 participants d’Espanya i de la resta d’Europa per participar en la sisena edició de la competició de dansa urbana iDance.  
iDance, és una competició anual de dansa urbana en què es competeix en diverses categories:
infantil, mini-parelles, junior, absoluta, megacrew, premium i professional, a més dels Workshops de formació en dansa professional.



El jurat estava format per PLock de França, Jaja de Los Angeles, Cris Martin de San Diego, Yoshie de Japó i un grup de coreògrafs internacionals. Els grups de dansa guanyadors de les diferents categories elegits pels jurats, van rebre un premi de 5000€.
El dissabte dia 10, de 10 a 15h, es van realitzar les classificatòries de les categories: infantil, mini-parelles, junior i absoluta. Seguidament, de 18 a 00h, es va fer la batalla Freedance, que és una competició d'estil lliure que va comptar  amb PLock, Yoshie Kode i Bruce Ykanji com a jurat i que van repartir 1200€ als guanyadors.

El diumenge 11 de 10-14h es van realitzar les finals de les categories baby, junior i infantil i després de 16 a 20h, les finals de absoluta, parelles, megacrew, premium i professional.

Pol Merchán Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió