dimecres, 7 de maig del 2014

Clara Sarrià guanyadora del premi St. Paul's

Una alumna de la nostra escola, Clara Sarrià, guanya el premi a la Segona Categoria del Premi Internacional St. Paul’s School.

El passat 29 d’abril es va dur a terme el lliurament de premis d’aquest concurs a les instal·lacions del St. Paul’s School.  Amb un total de 635 contes de diferents països, concretament 23, la Clara Sarrià, de 3r d'ESO-B, guanyà amb la seva narració titulada El cap de la fi de la terra. Aquest concurs és proposat per aquesta escola de Barcelona i està obert a participants d’arreu del món. A més, es pot escriure en llengua catalana, castellana i anglesa.
En l’acte de lliurament, Eduardo Martín de Pozuelo, un dels periodistes d’investigació més reconeguts del nostre país, va fer una xerrada als 45 finalistes que van assistir-hi.
Volíem saber com la Clara s’havia inspirat per fer aquesta història, i ella mateixa ens ha dit el següent:
“Estava a la classe de socials i vaig veure en el mapa una illa que es deia Land’s end. Vaig buscar informació al Google Maps i vaig veure una roca amb forma de cara, molt divertida. Vaig decidir continuar buscant informació sobre Cornualla i finalment, escrivint la llegenda, vaig decidir presentar-la a un concurs.”

Aquí tenim un fragment de la llegenda que ha escrit i que esperem que sigui la primera premiada de moltes
“El batec de les ones va anar cisellant els racons d’una de les roques, fins que totes les vores punxants i les superfícies rectes es van transformar en les curvatures suaus d’una esfera ovalada que va prendre amb el pas del temps, l’aparença del rostre humà, en què es distingies amb claredat les faccions fines i afilades d’un home jove, orientades per sempre cap al mirall nebulós i ondulat del cel de Cornualla.”


MOLTÍSSIMES FELICITATS CLARA!!










Andrés García-Ruano, Ainhoa González i 

Alba Anglada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió