dimecres, 30 d’abril del 2014

Organització del Coaliment: XlX Trobada

El Coaliment són unes trobades esportives en les quals escoles de la zona del Vallès Oriental, juguen partits amistosos d’handbol per tal de donar a conèixer aquest esport.
Com cada any en Toni Garcia, professor de l’escola Jardí de Granollers i entrenador de l’ASOBAL del Franklin Club Balonmano  Granollers, és l’encarregat d’organitzar les trobades del Coaliment de la nostra escola i acollir el màxim de participants possible. 
Els alumnes de 4t ESO de l’escola Jardí de Granollers que juguen a handbol, concretament Andrea Cot, Pol Moratalla, Aleix Agustí, Natalia Fato, Ainhoa González,  amb la col·laboració d’alguns alumnes que no hi juguen habitualment: Judith González, Neus Lopez, Júlia Lorenzo i lPaola Pessina,  fan la feina d'entrenadors i subentrenadors i s’encarreguen, per parelles, d’un equip determinat. El seu objectiu és que els alumnes més joves aprenguin nous coneixements sobre aquest esport, n'assoleixin més practica i puguin participar en aquesta oportunitat que ens ofereix el Club Handbol Granollers. 
Cada grup entrenarà un cop per setmana, acompanyat dels seus entrenadors i subentrenadors, al Parc de Ponent, en el cas dels petits, i els grans ho faran després d’educació física, al Tub. Es jugarà un partit per setmana, els diumenges, al Palau d’Esports de Granollers. En acabar el partit, el club oferirà una llauna de refresc o una ampolla d’aigua a cada jugador. L’edat màxima de participació és de 12 anys (6è de primària).  
Com cada any, el nombre de participants ha superat el límit de places possibles ja que la inscripció és gratuïta i els alumnes mostren un gran interès per aquest esport.


Andrea Cot, Natàlia Fato i Julià Ribas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió