dijous, 30 d’octubre del 2014

Què puc fer fora d’hores de classe?

A l'Escola no ens avorrim!

Extraescolars del curs 2014-15

Amb l’arribada d’un nou curs escolar, calia escollir el que es faria a les hores fora de classe. El Col·legi, per facilitar als pares l’organització de les extraescolars, n’ha ofert un ampli ventall per als alumnes i, fins i tot, aquest curs ha ofert algunes activitats per als pares i mares, com el zumba. La majoria d’aquestes activitats es realitzaran al Nexe esportiu, una gran novetat d’aquest nou curs.

Les extraescolars estan orientades  a tots els gustos i edats: hi ha activitats esportives, com iniciació esportiva o poliesportiu, per als que siguin més moguts; per aprendre a nedar, el col·legi ofereix l’opció de natació a les piscines de Les Franqueses.

També hi ha d’altres activitats més tranquil·les, com escacs, i, per als mes petits, tenim activitat motriu, així es poden iniciar en el món dels esports i de la motricitat bàsica.

A més, hi ha extraescolars de llengües, aquest curses farà anglès al London School i s’hi poden apuntar des de nens  i nenes de P4 fins a alumnes de 6è. I per als  de 3r d’ ESO hi ha la possibilitat de preparar-se per a l’ examen del PET. Finalment, encara una altra activitat de llengües: iniciació a l’alemany per als alumnes de 5è i de 6è, els dilluns de 17h fins a 18h a l’edifici de Ponent .

Finalment, com cada any, Teatre des de 1r de Primària fins a l’ESO.

Ja ho veieu, tenim una bona colla d'activitats per escollir i no estar mai avorrits!

Rubén Morente
Lluís Domene

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió