dijous, 30 d’octubre del 2014

L'escola aposta pels idiomes

Des de ben petits a l'escola els alumnes treballen la base del català i el castellà com a llengües de referència, principalment amb jocs de paraules o altres activitats per millorar la comunicació i la vocalització.

També, jas des de P3, es comença a treballar una bona base d'una llengua estrangera com és l'anglès. Les tres primeres llengües es treballen fins al 4t d'ESO, amb diferents proves avaluables i activitats. A l'ESO, a més, es fa una hora a la setmana d'anglès oral, en què es du a terme una bona comunicació del que s'ha après a les hores de classe i que permet millorar la vocalització, sempre es fan coses positives i que agraden als alumnes. De l'anglès de Primaria se n'encarrega la Mònica Roca i a l'ESO, la Paula Fariña.

Aquest any els alumnes de l'ESO tenen una gran novetat, com es l'arribada d'un nadiu provinent de Texas. Amb ell podrem entendre millor l'anglès i millorar la pronunciació; podrem, a més a més, comparar l'anglès americà amb l'anglès britànic.

Finalment una altra novetat d'aquest curs: a primer d'ESO s'ha canviat l'opció del francès com a optativa i s'ha introduït l'opció d'aprendre alemany, amb la professora Irene Diaz Kraus. Per tant el francès desapareixerà en propers cursos com a llengua optativa, encara que els alumnes que actualment fan francès d'optativa a segon, tercer o quart, en continuaran l'aprenentatge fins al darrer curs de l'ESO.

Sehr gutes Jahr

 
Lluc Blanch
Marçal Díaz
Manel Aira




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió