dijous, 19 de març del 2015

First Lego League


First Lego League (FLL) és un torneig que desafia a joves de 10 a 16 anys amb una temàtica del món real. A través de la resolució d'un desafiament els joves s'entusiasmen amb la ciència i la tecnologia, i aprenen valuoses habilitats per al seu futur professional i per a la vida.

S'hi participa per equips, compostos per un màxim de deu membres i almenys un entrenador adult. El repte consisteix a programar un robot que realitzi una sèrie de proves, per poder sumar punts, i també es fa una part científica en la qual es planteja un problema quotidià a partir del qual cal extreure un projecte que respongui a aquest problema i que tingui una utilitat interessant. Com més ben explicat estigui, més punts es poden obtenir. L'equip que obtingui més punts és el guanyador del concurs.

L'any passat la nostra escola es va presentar a aquest concurs, i vam tenir la gran sort d'emportar-nos el tercer premi. Aquest any també ens hem tornat a presentar amb un robot molt sofisticat i ben dissenyat, i dins el tema científic s'havia de realitzar un projecte que expliqués algun mètode d'estudi. Nosaltres vam decidir que el nostre consistia a modelar, és a dir, convertir els conceptes escrits en conceptes dibuixats. Tot i que no hem tingut la sort de l'any passat, ja que no hem obtingut cap premi, estem satisfets perquè s'ha treballat amb esforç i amb moltes ganes de competir. És, doncs, una bona experiència d'aprenentatge.



Marc Mora i Marc Bellalta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió