divendres, 24 d’abril del 2015

Crítica de cinema: Fast & Furious 7

La nova pel·lícula de la saga de Fast & Furios va ser estrenada als cinemes de l'Estat espanyol el dia 2 d’abril de 2015

Paul Walker
Com ja sabreu, un dels actors protagonistes de la saga, Paul Walker, va morir el dia 30 de novembre del 2013. La seva mort es va produir com a conseqüència d'un accident amb el cotxe on anava quan es dirigia a un acte benèfic. La mort de l’actor va estar a punt d’acabar amb una de les pel·lícules amb més demanda: la saga Fast & Furious. La tragèdia va interrompre la producció, a mig rodatge, i per aquesta raó va caler prendre una decisió: aturar la producció i cobrar l’assegurança o buscar la manera d’acabar la pel·lícula sense Walker. Es van decantar per la segona opció i, en honor a l’actor, al final de la pel·lícula se li fa un petit homenatge amb la cançó: See you again – Wiz Khalifa ft. Charlie Puth.

Per poder continuar amb el rodatge van utilitzar diferents mètodes tecnològics, com per exemple crear la figura de l’actor digitalment. També van rebre l’ajuda de dos dels seus germans, Cody i Caleb Walker; la seva funció era substituir a Walker en alguns plans generals. I finalment també van utilitzar escenes de pel·lícules anteriors de la saga i les van encaixar en les noves.

La pel·lícula ens ofereix una trama plena d’acció, persecussions i bones escenes amb els elements principals de la saga, els cotxes. Aquesta nova entrega segueix amb les gestes de les antigues pel·lícules, però amb una millor qualitat. Aquesta vegada els protagonistes que encapçalen el repartiment són Vin Diesel, Paul Walker i Dwayne Johnson, encara que tornen els actors com Michelle Rodriguez, Elsa Pataky o Chris Bridges “Ludacris”, i apareix un actor nou en la saga de Fast and Furious: Jason Stathan, amb el paper de dolent.

Nosaltres som fans de la saga de Fast & Furious, i volem recomanar aquesta pel·lícula a la gent de qualsevol edat, ja que és una de les millors pel·lícules de tota la saga i la més especial.

Cliqueu AQUÍ si voleu veure el video oficial de la cançó see you again

Sandra Rodríguez i Natàlia Baró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió