dijous, 28 de maig del 2015

Jornades Esportives Coaliment

Pels volts d'abril-maig, cada any se celebren les Jornades Coaliment, una activitat patrocinada per l'empresa Coaliment i organitzada pel Club Balonmano Granollers, en la qual participen nens i nenes de totes les edats, des de P5 fins a 6è de Primària de diferents municipis del Vallès Oriental. Cada escola forma els seus equips que competeixen entre ells.

Aquests curs se celebra del 20 d'abril al 19 de juny, i totes les escoles fan sis sessions d'entrenament formatiu, d'una hora cada una, impartits a les instal·lacions de cada centre i 4 jornades de competició amb un nombre de partits aproximat, entre quatre i sis. Els alumnes del Jardí que hi participin compten amb l'ajuda dels nostres companys com a entrenadors i entrenadores: Emilio Martínez, Oriol Martínez, Jaume Puig, Maria Radigales, Marina Sirvent i Sandra Rodríguez, de 4t d'ESO; i de 3r d'ESO, David Sabaté, Valentina Chicca i Abel Esteban. 

Per als partits s'obsequia els participants amb una samarreta i uns pantalons per competir. A més  hi ha un lliurament d'obsequis a tots els participants i a cada un dels centres escolars, i es regalen entrades per assistir, amb un amic o familiar, als partits del Balonmano Granollers.

L'objectiu de l'activitat és donar a conèixer els beneficis i els valors associats al joc en equip: integració, disciplina, esforç i generositat.

Molta sort als alumnes de l'escola Jardí!!
La Marina Sirvent entrenant als alumnes de P5
David Torrado i Ivan Martínez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió