divendres, 29 de maig del 2015

Recomanacions de llibres per aquest estiu


Com escollir un bon llibre és complicat. Aquí us oferim algunes opcions per tal que els nostres lectors puguin tenir una guia per tal de comprar el llibre perfecte per a llegir aquest estiu, a la platja, a la nit asseguts a la fresca, a l’ombra d’un arbre, a la piscina, acompanyats d'un refresc...

El Món Blau
El món blau és una història que enllaça amb El món groc i Polseres vermelles i amb la qual es tanca una trilogia de colors que parlen de vida, de lluita i de mort. Albert Espinosa ens ofereix una narració d'aventures i d'emocions sobre un grup de joves que s'enfronten a un gran repte: rebel·lar-se contra un món que vol ordenar el seu caos. A través de cinc personatges, una illa i la cerca incessant per la vida, l'autor ens endinsa en el seu particular univers amb una història que es desenvolupa en un món oníric i fantàstic, amb un començament contundent i un desenllaç esperançador i ple de llum.
                                         
L’última confidència
L'atractiu professor de literatura Víctor Vega decideix acceptar una proposta que li fa la viuda de l'escriptor Hugo Mendoza: investigar , tot i que la mort del seu marit va ser certificada, si ell segueix viu i esbrinar qui envia, cada tres de desembre, un nou manuscrit de l'escriptor suposadament mort. Amb les seves indagacions Víctor desvetllarà misteris que posaran en perill la seva vida, però ho farà acompanyat d'una bella i enigmàtica dona de la qual s'enamorarà irremeiablement. Joaquín Camps aconsegueix amb mestria una trama entremesclada de misteri, de denúncia, d'amor. I de la seva implacable parella de ball: el desamor.                                                    


Sense nostàlgia
L’última obra de Feliu Formosa ens mostra una entretinguda història sobre una dura infància d’una persona que vivia amb la seva família a Sabadell, la qual haurà d’anar a viure, al cap d’un temps, a la capital de Catalunya quan tot just comença el franquisme. L’infant que protagonitza la història viu la confusió de la guerra civil, la dificultat educativa i, sobretot, el conflicte de tenir un pare compromès amb els plans republicans del POUM en un entorn familiar devotament franquista. Una història que no podeu perdre-us.

Així és la fórmula 1
Una obra escrita pel periodista Francesc Rosés, que ens mostra tota l’experiència que ha anat recollint des de 1970, que va ser la primera temporada que va viure com a periodista, i, a partir d’aquella data, va començar  a conèixer grans pilots, com poden ser James Hunt, Nicki Lauda, Mika Hakkinen, Aytor Senna, Fernando Alonso... Rosés ha viscut tantes curses i estratègies de cursa, que ja res no sembla que pugui sorprendre'l i, fins i tot,  és capaç de predir-ne el guanyador amb total certesa. Tot això i més ha recollit en el seu primer llibre anomenat Així és la Fórmula 1.


Pere Garriga  i David Fusté

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió