dijous, 4 de juny del 2015

Els alumnes de 4t d'ESO solidaris

El passat 8 de maig, els alumnes de 4t d’ESO A van col·laborar com a voluntaris en les Jornades Esportives d’aquest any 2015 de l’Escola Montserrat Montero.


L'escola Montserrat Montero és un centre d’educació especial, situat a Granollers, que compta amb uns 138 alumnes amb necessitats educatives especials. Aquesta escola sempre accepta voluntaris de diferents parts del Vallès, sobretot de Granollers, per organitzar aquestes jornades; anys enrere l’escola voluntària havia estat el Ginebró.

Les Jornades Esportives es van celebrar a les pistes d’atletisme del costat del Tub des de les 10:00 fins a les 15:00, i el Col·legi Jardí va col·laborar-hi des de les 10:00 fins a les 13:30.

Bàsicament vam ajudar a realitzar les proves físiques dividides en diferents zones per a promoure l’esperit competitiu i esportiu. L’àrea es va dividir en diferents zones, en cada una de les quals hi havia dos o tres voluntaris de l’escola Jardí. Aquestes activitats consistiren en llançament de pes, salt de longitud, jocs lliures, llançament de softball, salt d’alçada, circuit psicomotriu i cursa de 100m. 

En general les jornades varen anar bé i va ser una gran experiència per a nosaltres, ja que vàrem veure que hi ha una altra realitat que sovint oblidem i vam adonar-nos que tenim sort de tenir el que tenim.


Xavier Bernal i Mark Montes 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió