dijous, 28 de gener del 2016

Esmorzar solidari 2015

Un any més, el 16 de desembre de 2015, es va organitzar l’Esmorzar Solidari, per tal que tothom pugui gaudir d’un bon Nadal. Va tenir lloc durant un matí, ben intens, en el qual, tant alumnes com professors, van reunir-se per passar una agradable estona per una bona causa.


Els preparatius van començar a les 9 del matí i se n’encarregaren els alumnes de tercer d'ESO: mentre alguns assajaven per última vegada les nadales que després cantarien davant de tots, d’altres es dedicaven a l’organització de les taules on es repartiria l’esmorzar.

A les 10 van començar a arribar uns quants cursos, des dels més petits fins als de cicle mitjà, un total de 14 classes concentrades en cercles al centre del Parc de Ponent, impacients per rebre el seu pa amb xocolata i escoltar les nadales que els havien preparat. 

Cap a les onze, amb bon gust de boca, ben endolcida amb la xocolata, els més petits van tornar cap a l’escola, i arribà el torn dels més grans. De nou, els cursos es van disposar en rotllanes expectants per rebre l’esmorzar i escoltar les nadales.

L’esperit solidari i nadalenc envaeix el parc cada any, i aquest cop fins i tot s’hi han introduït algunes novetats: en aquest cas, només els alumnes d’emprenedoria, amb l’ajuda del professor Lluís Valls, es van encarregar de l’organització, mentre que la campanya la van preparar a partir del Servei Comunitari, una nova matèria de caire ètic de 3r d’ESO. Les cançons, (“I lived”, de One Republic i “La luz que nace en ti”, de La Oreja de Van Gogh), les havien assajades tots junts, dins l’àmbit de música, amb l'Àlex Saborit. 

La jornada, en general, va ser tranquil·la, amb un ambient proper i harmoniós. Desafortunadament, aquest ha estat l’últim any en el qual nosaltres, els alumnes de quart d'ESO, hem pogut formar part d’aquesta experiència, però esperem que se segueixi realitzant i que tothom s'ho passi tan bé com ens ho vam passar nosaltres.

Valentina Chicca i Paula Florejachs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió