divendres, 5 de febrer del 2016

Canvis al Parlament de Catalunya

Des que ens va ser encomanada la tasca d'escriure aquest article, coincidint amb la vista dels alumnes de 6è al Parlament de Catalunya, aquest ha patit molts canvis, un dels quals ha estat el pas al costat del president en funcions Artur Mas, i que va permetre la investidura del que fins llavors era l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont.

El dia 9 de gener del 2016, després de llargues pressions per part de la CUP que es negava a investir el senyor Mas, aquest mateix va decidir de cedir la presidència a Carles Puigdemont, que va ser acceptat per la CUP. El nou govern es dividirà en tres branques: Portaveu, Economia i hisenda, i Relacions institucionals, encapçalades per Neus Munté, Oriol Jonqueras i Raül Romeva respectivament.

A finals del 2015, com dèiem, els alumnes de 6è de l'escola Jardí van anar a visitar el Parlament, però la sortida no trancorregué com altres anys. Aquest cop es vivien moments de tensió. a causa dels recents canvis del Govern estatal i autonòmic. No van poder accedir a moltes sales, com el mateix hemicercle, on s'estava celebrant una reunió. Sigui com sigui van tenir una idea general del que és el Parlament de Catalunya
                                                                                                           
                                                                                                       
Paula Cadenas i Gerard Vallespí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió