divendres, 11 de març del 2016

Mamadou Sylla Diallo. Un exalumne de nivell

Un exalumne de la nostra escola fa carrera professional dins el món del futbol: Mamadou Sylla Diallo.


En Mamadou va néixer a Kédogou, Senegal, el 20 de març de 1994, però la seva família va traslladar-se a Granollers quan ell era ben petit i va entrar a estudiar al Col·legi Jardí. Actualment juga al primer equip del Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona, que milita a la Primera Divisió del futbol espanyol. Va començar la seva carrera futbolística amb 9 anys al E.C.Granollers, on començà a jugar amb els alevins. Passats dos anys, va ser fitxat per el F.C.Barcelona, on es formà fins a arribar a la categoria juvenil. 

Va completar la seva carrera al CE Mataró, i al R.C.D. Espanyol, equip que l'ha portat al món professional. Aquesta temporada ha aconseguit marcar el seu primer gol com a jugador del primer equip blanc i blau,  a la ciutat de València contra la UD Llevant, en un partit de vuitens de final de la Copa del Rei. .

Aquesta és la primera temporada en la qual forma part del primer equip del Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona. De moment, està desenvolupant una excel·lent actuació, gràcies a les seves estadístiques i molts minuts a les cames, que l'estan convertint en un jugador de la formació habitual.

MOLTA SORT COMPANY!

Joan Argemí i Joel Sabatés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió