divendres, 11 de març del 2016

Guanyadors del II Premi d'escultura Manel Batlle

Els alumnes de l'itinerari de visual i plàstica de 4t d'ESO són guanyadors del II Premi d'escultura Manel Batlle


Els alumnes de 4t d'ESO de l'itinerari de visual i plàstica superen la fase de selecció i aconsegueixen el primer premi en la categoria juvenil en el concurs d'escultura Manel Batlle, organitzat per l'Associació Amics Ciutat de Granollers; com vam explicar en un article dies enrera, aquest concurs és una mena de memorial a l'escultor granollerí.

Passada la primera fase de selecció, van sortir escollits com a guanyadors del 1r premi. El lliurament del premi va tenir lloc a la Sala Ciutat del Centre Cultural de Granollers el dijous 17 de desembre de 2015. Un premi valorat en 600 euros amb la finalitat de poder obtenir nou material de la Gralla,  repartit entre els autors de l'obra: Alba Aparicio, Joan Argemí, Alexei Camarassa, Sergi Campdelacreu, Míriam Carné, Guillem Iniesta, Laura Isidro, Junior Kevin, Marcel Parramon, Marina Rof, Joel Sabatés, Mariama Sylla, Judit Verdejo i Paula Villagrasa.
El projecte, inicialment, va començar quan la professora Vanessa Garcia Riaguas va proposar als alumnes participar en el projecte amb el tema "memòria, complexitat i ésser humà". Individualment van dur a terme una pluja d'idees, a partir de la qual finalment es van acabar agrupant i van decidir conjuntament fer 12-13 cubs, on havien de representar allò que els transmetia el tema proposat. Els cubs podien fer-se amb diferents tipus de materials. 

Els alumnes es van organitzar així: individualment van fer cada un/a el seu cub i després cada cub es va unir a la resta, amb l'objectiu d'aconseguir una estètica atractiva per a l'escultura. Van trigar a enllestir el projecte un mes aproximadament. 

Per acabar, l'obra es va exposar a la Gralla i va ser valorada per uns jutges, que, finalment, els van erigir com a guanyadors de la categoria juvenil del concurs d'Escultura Manel Batlle. Podeu gaudir d'aquesta obra si visiteu el vestíbul de l'edifici de Secundària.

Clàudia Marquès i Carla Ramírez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió