2016, Any internacional del llegum
Com ja sabeu anualment se celebra un any internacional proposat per la UNESCO, i el 2016 ha estat l’any internacional del llegums. Sota el lema "llavors nutritives per a un futur sostenible", l'Assemblea General de l'ONU va declarar el 2016 l'Any Internacional dels llegums, per crear consciència dels seus beneficis, promoure'n la producció i el comerç, i fomentar-ne nous usos en tota la cadena alimentària.
Segons un estudi que hem realitzat entre els alumnes de 4t d’ESO, 24 de 27 persones mengen llegums habitualment, les més freqüents són els cigrons, els pèsols les mongetes... A escala mundial,
als països en desenvolupament, els llegums constitueixen el 75 per cent de la dieta mitjana,
en comparació amb el 25 per cent en els països industrialitzats.
Per concloure, en els gràfics següents podem observar que hi ha un consum de llegums força elevat en la població i que els llegums formen una gran part de les dietes de molta gent.
Gerard Gómez i Sara Benito
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa la teva opinió