dijous, 22 de desembre del 2016

XXII Saló del Manga de Barcelona

Del 29 d’octubre fins l’ 1 de novembre de 2016 es va celebrar el XXII Saló del Manga de Barcelona, a la fira de Barcelona-Montjuïc.


Al Saló del Manga s’hi reuneixen molts fans de la cultura japonesa, amb paradetes on podem comprar figures, menjar i altres productes. 


El Saló s'organitzà en 5 palaus: el palau 1, dedicat a la gastronomia japonesa, on es podien comprar dorayakis o ramen, entre altres coses. El palau 2 estava constituït per dos parts: la planta baixa i la planta superior. La planta baixa està farcida de botigues on comprar: samarretes, gorres, còmics, figures... La planta superior està relacionada amb la cultura japonesa i les seves tradicions. El palau 3 (plaça univers) era on es realitzaven diverses activitats en un escenari: karaokes, concursos.. El palau 4 estava dedicat als tallers: de manga, anime, cosplay (Un cosplay es una persona disfressada d’algun personatge)... Finalment, al palau 5 se celebraven exhibicions de balls, actuacions de cosplayers... En total se’n van vendre més de 75.000 entrades.
Resultat d'imatges de cosplays salon del manga barcelona 2016
Un petit grup de 4t d'ESO hi vam assistir, i ens ho vam passar d’allò més bé, tot i que la distribució de les activitats no era gaire bona: el palau 2 estava col·lapsat i vam haver de fer mitja hora de cua per entrar-hi; allà hi havia les botigues i la zona Nintendo. A banda d'això, per entrar al Saló vam fer una cua de 2 hores, però almenys ens vam poder entretenir mirant els cosplays com els de la imatge que acompanya aquest article.

Sergi Sánchez i Marta Montes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió