dimarts, 28 de març del 2017

Granollers, seu del mundial d'handbol femení

L'estat espanyol, una vegada més, acollirà els equips d'handbol femení que formaran part del Mundial del 2021, les seus del qual seran: Granollers, Barcelona, Lleida, Tarragona, Badalona i Castelló. Aquesta trobada tindrà lloc entre el 2 i el 19 de desembre.

El Consell de la IHF (International Handball Federation) congregat a l'hotel Pullman de París, després de la gran final del Campionat del Món de França 2017 Masculí, ha atorgat el dret de la candidatura presentada per la Real Federación Espanyola de Handbol. És la primera vegada en la història que Espanya organitza una cita femenina d'altres característiques.

Francisco Blázquez, president de la Real Federació Espanyola d'Handbol, i Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol, han encapçalat la candidatura espanyola a París, acompanyats de les llegendes d'Handbol espanyol, Marta Mangué, Iker Moreno o David Barrufet.

Els pavellons escollits per allotjar el torneig són el "Barris Nord" de Lleida, el Palau d'esports de Tarragona, el "Pabellón Cuidad" de Castelló, el Palau d'esports de Granollers, on està previst disputar les semifinals i el partit de la medalla de bronze, i el Pavelló Olímpic de Badalona, amb una capacitat per 12.500 persones i escenari de la final. Tots tenen un aforament superior als 5.000 espectadors.

Imatge relacionada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió