dimarts, 4 d’abril del 2017

Una manera diferent d'estudiar història

Com tots sabem, la guerra civil és un fet que va marcar un abans i un després a la història del nostre país. Els alumnes de 4t d'ESO l'hem analitzada a fons des de la matèria de socials, tot fent uns projectes en parelles sobre el tema, que expliquen tres grans etapes: la segona república, la guerra i el franquisme, i la postguerra.

Cada equip ha enfocat el treball d'una manera diferent; ja sigui amb suport digital, a partir de la creació de pàgines web o vídeos, ja sigui a través de suports més artesanals, com diaris, llibres, cartes o, fins i tot, un tocadiscos.

El principal objectiu d'aquest projecte era treballar amb profunditat aquest període històric entenent-ne les etapes, i fomentar la creativitat i la cooperació entre companys/es mitjançant el treball per parelles.



Els resultats han estat força satisfactoris, ja que han quedat projectes visualment molt atractius i amb un contingut molt correcte. Segons el nostres punt de vista, creiem que des de les diferents matèries hauríem de fer més projectes com aquest, ja que s'hi sintetitza molt bé la informació i els alumnes 
gaudim i aprenem més que estudiant amb un llibre davant.

                                                
Daniel Ballesteros i Sara Benito

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió