dimarts, 27 de febrer del 2018

Antes de tí

Antes de ti, de Jojo Moyes, narra la història de la Luisa Clark amb el Will, que és tetraplègic. D’entrada podríeu pensar que és un llibre trist i sense vida, però, de fet, dona esperança i t’ensenya com és realment l’amor quan tot podria acabar-se ràpidament.


Sobre l’autora:


Jojo Moyes és una dona de quaranta-vuit anys, de Londres, Anglaterra, que des del 2002 es va començar a dedicar plenament a ser escriptora. Ha publicat més de quinze obres bastant exitoses però, la que més, la que presentem avui: Antes de ti que, fins i tot, ha estat adaptada a una pel·lícula.

Argument:


La Louisa Clark és una noia xerraire, entusiasta, ingènua i alegre de vint anys que mai ha sortit el seu poble i necessita urgentment una feina. L’acaben de despatxar i necessita mantenir la seva família. Amb aquesta recerca de treball, es topa amb Will Trainor, un noi aventurer que va ser atropellat. De manera que necessita l’ajuda de la Louisa perquè és tetraplègic, està trist, deprimit, i convençut que s’ha de suïcidar. La feina de la Louisa serà intentar animar-lo i cuidar-lo. Serà la seva dolçor i el seu optimisme allò que faran que Will comprengui que val la pena viure.

Esperem que el gaudiu molt i..., feliç lectura!

Júlia Simpson i Marta Yélamos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió