dimarts, 3 d’abril del 2018

Qüestió d'escoltar

4t d'ESO, època de dubtes, temps d'escollir camins, moment de crisi i de desesperació...Tot perquè sabem que, fem el que fem, el proper curs deixarem enrere algunes coses; tot perquè, fem el que fem, ens tancarem portes i se'ns n'obriran d'altres. A qui hem de fer cas a l'hora d'escollir?



Encara hi ha força alumnes de 4t d'ESO que no saben què fer el proper curs ni què volen ser, i que es guien per l'opinió d'agents externs, com poden ser amics, familiars, professors... Però això pot esdevenir un gran error si rebutgen totalment la seva pròpia visió al respecte. De totes maneres, el fet de demanar ajuda a altra gent també pot ser positiu, perquè possibilita contemplar opcions de futur que tu sol potser no hauries vist.


El gran problema és tancar-te; ser tan orgullós de tu mateix que no escoltis ningú que no comparteixi el teu pensament, o, fins i tot, ser capaç d'adonar-te que t'has equivocat i, tot i així, seguir endavant sense reconèixer en públic la teva decisió errònia.

Personalment crec que el millor és mantenir la ment oberta a qui et doni consell, perquè tal vegada l'individu que menys t'esperes pot ser aquell que t'obri els ulls cap a una vida totalment desconeguda. I, sobretot, escolta't a tu mateix, perquè ningú millor que tu sap el que realment t'agrada i gaudeixes fent!

Raul Campos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió