dijous, 17 de maig del 2018

Berlín 2018

La destinació dels alumnes de 4t d'ESO per al viatge de fi de curs, que es realitzarà entre els dies 17 i 20 de juny, és la majestuosa ciutat de Berlín.


Berlín és una ciutat de 3.5 milions d'habitants, la més poblada de tota Alemanya, una de les capitals dels 16 estats federals alemanys i el principal motor econòmic del país.


Destaca pel seu paper a la segona Guerra mundial. Els nombrosos camps de concentració i les restes de l'immens mur de Berlín, símbol de la Guerra freda, derrocat des de fa uns quants anys, són els principals punts d'interès a la capital germànica. No obstant això, la seva arquitectura també és un fet a destacar, ja que s'hi poden trobar construccions des de romanes i germàniques, fins a les més contemporànies. El primer semàfor d'Europa i les marxes de les tropes durant la segona Guerra mundial són algunes de les imatges mes significatives i tòpiques de la ciutat.

Mur de Berlín

Per a aquest viatge hi ha previstes una sèrie d'activitats: visites als camps de concentració i als nombrosos museus de la guerra, repartits per la ciutat, són les que podem destacar-ne, tot i que allò que més il·lusiona l'alumnat és el fet de poder compartir uns dies amb els amics i els companys de tota la vida.

Entre les nostres expectatives podem ressaltar les de passejar en primera persona per una capital plena d'història, viure noves experiències i, evidentment, gaudir dels últims dies amb els companys.

Segur que serà un viatge inoblidable, en el millor dels sentits.

Vista de la ciutat
Christian Fato

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió