dijous, 17 de maig del 2018

Caraval. Res no és allò que sembla

Recorda, només és un joc...

Scarlett Dragna mai no ha abandonat la petita illa en la qual ella i la seva germana Tella viuen sota la vigilància del seu estricte i cruel pare. Des de fa anys Scar somia assistir a la celebració anual de Caraval, uns llegendaris jocs que duren una setmana i en els quals l'audiència participa per guanyar el Gran Premi.

Caraval és màgia, misteri i aventura. I per a Scarlett i la seva germana representa la llibertat i poder fugir del seu pare. Ara que està a punt de casar-se amb un home a qui mai  no ha vist, Scarlett creu que el seu somni mai no es complirà. Però just dues setmanes abans del casament rep les tan anhelades invitacions del joc. No obstant això, un cop allà res surt com espera: Legend, el Mestre de Caraval, segresta  Tella i Scarlett es veurà obligada a entrar en un perillós joc d'amor, somnis, mitges veritats i màgia en el qual res és el que sembla. Real o no, només disposa de cinc nits per desxifrar totes les pistes que condueixen cap a la seva germana, o aquesta desapareixerà per sempre...

-No et vaig convidar a venir aquí perquè et quedessis mirant, preciosa.- La seva boca es va aproximar a la de Scarlett, com si estigués a punt de donar-li un petó-. Vull que participis en el concurs -li va xiuxiuejar.
Tot seguit, la va llançar pel balcó.

Resultado de imagen de caraval segunda parte
Legendary (segona part de Caraval)
 es publicarà el 29 de maig
Caraval és una novel·la interessant i fàcil de llegir. Stephenie Gabrer ha escrit una obra plena de misteri i màgia que t'atrapa amb molta facilitat, gràcies a la fluïdesa de la trama. És cert que al principi pot resultar confusa la barreja que ens presenta entre la realitat i la ficció. L'ambient és fosc, no deixen de repetir-nos que ens trobem davant d'un joc, tindrem la constant sensació que els nostres personatges es troben davant d'un perill constant.

En conclusió, Caraval ens submergeix en l'inici que promet aventures, màgia i bogeria. Una novel·la addictiva que ens sorprendrà amb la seva fosca i meravellosa trama. Una barreja perfecta de realitat i fantasia que romandrà en els cors dels lectors.

El final ens deixa amb ganes de llegir una segona part, que de fet, ja està a punt de ser publicada: el 29 de maig sortirem dels dubtes i tots els misteris es resoldran.

Elizaveta K i Chaimae Chafi

         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió