dimecres, 5 de desembre de 2018

Sortida de 5è de Primàia al Planetari

El passat 23 d'octubre, els alumnes de 5è de Primària de la nostra escola van fer una sortida al planetari de Granollers. Com sabeu, un planetari és un espai dedicat a espectacles astronòmics i en el qual és possible observar reaccions del cel nocturn des de diversos llocs de la terra.

Allà, els alumnes de 5è van poder posar en pràctica el tema que estaven estudiant, a través de l'observació del sistema solar a escala real. Amb uns miralls especials van mirar el sol, van poder veure les estrelles de dia, i, finalment, van descobrir que el nostre sol és el més petit de la Via Làctia. També van aprendre d’on venen les constel·lacions i van fer un "viatge" a Mart i a Saturn, plantes que van tenir l'oportunitat d'obervar amb detall.

Van estar molt contents de l'oportunitat de posar en pràctica allò que estudiaven a classe que els va oferir aquesta sortida; els va semblar molt dinàmic i els va encantar visitar el Planetari; també els va agradar arribar a veure el sol i les estrelles.Arnau Basurto i Marta Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió